να σας το τυλίξω ή θα το δείτε εδώ;

Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2005

Καλή όρεξη


Μια που τό φερε ο λόγος, ορίστε και ένα σκιτσάκι περί καλοφαγίας.
Από το ισπανικό περιοδικό της κάνναβης, σκίτσο του Yorgos Κ. για τις τελευταίες συλλήψεις κανναβοκαλλιεργητών και ακτιβιστών. Ο ένστολος και αχόρταγος καλοφαγάς με το τρίκωχο είναι αξιωματικός της guardia civil, ένα από τα 5 σώματα ασφαλείας του ισπανικού βασιλείου.
Με τις υγείες μας.

2 Comments:

Blogger 0comments said...

Αυτό που ενώνει τελικά τον κόσμο, ως κοινό στοιχείο είναι οι μπάτσοι. Είναι παντού τα ίδια βρωμερά σκουλήκια. Κάτι σαν κοινωνικό διεθνές νόμισμα. Hijos de ...

21/10/05 10:28

 
Blogger eikonoplastis said...

Ας διαφωνήσω λίγο φίλτατε.
Όσο η κοινωνία μας δεν αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα τα προβλήματά της, οι μπάτσοι θα είναι η μόνη λύση για τη διαιώνιση της ευδαιμονίας της.
Αυτό που ενώνει τον κόσμο όλο, είναι η αδιαφορία, ο εφησυχασμός, η έλλειψη διάθεσης προσφοράς για το σύνολο. Ο τυχόν καταναλωτής κάνναβης που ζει την παρανομία της απόλαυσης χωρίς να καταλαβαίνει ότι μοιράζεται με χιλιάδες την "τύχη" του.... αυτός που δεν εξηγεί στους γύρω του, την μάνα τον πατέρα τον μπάρμπα, τις επιλογές του, κρυμένος πίσω από το δάχτυλό του .... αυτός που όσο δεν πέφτει πάνω του ο βούρδουλας αδιαφορεί για τους μαστιγωμένους....
Αυτό που ενώνει τον κόσμο είμαστε εμείς οι ίδιοι:
Απολίτικοι, αδιάφοροι, ασυνείδητοι, παραπέμπουμε τις ευθύνες μας στην αστυνομία, στην εξουσία, στο σύστημα.
Καθισμένοι στο πιάτο, κουλ, κάνουμε ότι δεν βλέπουμε ότι σε λίγο έρχεται κι η σειρά μας να γίνουμε μεζεδάκια για ένα τέρας που δεν θέλουμε να το κοιτάξουμε κατάματα.
Mήπως το τέρας είμαστε εμείς;

22/10/05 11:34

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home