να σας το τυλίξω ή θα το δείτε εδώ;

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2005

Αφιερωμένο στις εγκύους και στις νέες μητέρες



Είναι δυσκολότερο από τα 20χιλιόμετρα βάδην, πιο συγκλονιστικό από τα 3000 μέτρα στιπλ, έχει χαρακτηριστικά του σλάλομ, ενώ ταυτόχρονα απαιτεί την επιδεξιότητα οδηγού μότο κρος.
Κι όμως ακόμα δεν θεωρείται ολυμπιακό άθλημα.
Είναι πράγματι κρίμα. Αν και η χώρα μας έχει ιδανικές συνθήκες διργάνωσης, δεν έχουμε ομοσπονδία. Αν και δεκάδες πρωτοκλασσάτες αθλήτριες, μεγάλα ταλέντα, χάνονονται στην ανωνυμία, ούτε στο Πεκίνο δεν θα ακούσουμε τον εθνικό μας ύμνο σαν επιβράβευση της υπεροχής μας απέναντι στις κλασικά μεγάλες δυνάμεις του αθλητισμού.
Τί κάνει η Πολιτεία; Γιατί η ιδιωτική πρωτοβουλία αδρανεί;
Προτείνουμε επιτέλους και επίσημα τη διοργάνωση αθλοπαιδιών, με ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στα λεβέντικα γυναικόπαιδα της πατρίδας μας. Τα πρώτα Καρρότσεια 2005.
Το αστικό κέντρο οποιασδήποτε μεγαλύτερης ελληνικής πόλης προσφέρεται ως τόπος διοργάνωσης, χωρίς μάλιστα να απαιτείται η παραμικρή παρέμβαση: 50 μέτρα διάβαση με σηματοδότη, 200 μέτρα με καροτσάκι σε πεζοδρόμιο, άλμα εις λεωφορείο χωρίς νευρικό κλονισμό, σλάλομ ταχύτητος με διπλοπαρκαρισμένα, κλπ.
Η συμμετοχή του φιλοθεάμονος κοινού θεωρείται δεδομένη, και τα έσοδα από τη διοργάνωση μπορούν να χρησιμεύσουν για μια καμπάνια ευαισθητοποίησης του πολίτη με στόχο την επέκταση της αστικής ζούγκλας σε υποβαθμισμένες και υποανάπτυκτες περιοχές.

Σκίτσο του ¨ΕΡΓΟC, που δημοσιεύτηκε στο νούμερο 0 της Γαλέρας. Σύντομα κυκλοφορεί το πρώτο τεύχος, μην το χάσετε. Και σε λίγες μέρες η ιστοσελίδα http://www.galera.gr/θα είναι πάλι επισκέψιμη

3 Comments:

Blogger greekgaylolita said...

Συμφωνώ απολύτως

20/9/05 21:39

 
Blogger eikonoplastis said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

21/9/05 03:23

 
Blogger eikonoplastis said...

Σε τί ακριβώς;

21/9/05 05:26

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home