να σας το τυλίξω ή θα το δείτε εδώ;

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10, 2005

Άδεια εργασίας

8 Comments:

Blogger Γιάννης said...

Πολύ καλό! πότε το `κάνες (και το σκίτσο και ολόκληρο το μπλογκ).

11/9/05 08:04

 
Blogger ο ¨ΕΡΓOC said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

11/9/05 23:35

 
Blogger Νίκος Οπελάτης said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

11/9/05 23:50

 
Blogger Νίκος Οπελάτης said...

Το μπλογκ αυτό το ανέλαβα, μετά από πολλαπλές προσπάθειες να πείσω τους εικονοπλάστες να ετοιμάσουν μια σελίδα στο ιντερνέτ για να μπορεί να δει τη δουλειά τους ο οποιοσδήποτε. Χρόνια τώρα. χαμένος κόπος. Σε ότι αφορά λοιπόν το μπλογκ καθεαυτό αρμόδιος είμαι εγώ, ο ατζέντης, ο μεσάζων, Οπελάτης.

11/9/05 23:51

 
Blogger ο ¨ΕΡΓOC said...

Tο σκίτσο είχε γίνει σε μια πρώτη μορφή για τη σειρά "διακόπτης" που δημοσιευόταν στο flash.gr ανάμεσα 2000 και το 2001.
Δυστυχώς τα αρχεία σε υψηλή ανάλυση τα έφαγε η ψηφιακή μαρμάγκα(είναι εκπληκτικό το πόσο ήρεμα βλέπω το θέμα τώρα, αλλά όταν είχε προκύψει το πρόβλημα παραλίγο να με βάζαν μέσα γιατι θα αυτοδικούσα σε βάρος του υπαιτίου), οπότε τα περισσότερα σκίτσα αυτής της περιόδου διασώθηκαν σε ανάλυση 72dpi, ήτοι ουσιαστικά άχρηστα για εκτύπωση....
Με την πρόσκληση για συμμετοχή στο εγχείρημα του Γιάννη Καλαϊτζή, την έκδοση της ΓΑΛΕΡΑΣ (...),η ιδέα ξαναήρθε στην επιφάνεια ως έκθεμα για το αντιρατσιστικό φεστιβάλ. Το σχέδιο ξαναέγινε από την αρχή, χρωματίστηκε με άλλο στυλ, και ταξίδεψε ηλεκτρονικά από τα Πυρινέα στην Αθήνα,εκεί εκτυπώθηκε, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη (και εκτέθηκε μαζί με καμιά 20/30 άλλα εικονοπλάσματα/ το πού ακριβώς δεν ξέρω) και από εκεί πάλι στην Αθήνα στο πεδίο του Άρεως (αν δεν κάνω λάθος), απ΄όπου, μετά το φεστιβάλ, μετακόμισε σε άγνωστη διεύθυνση. Ελπίζω να βρίσκεται κρεμασμένο σε κάποιον τοίχο στο σπίτι ενός άγνωστου μέλλοντα φίλου.

12/9/05 00:11

 
Blogger kukuzelis said...

Αγαπητέ Οπελάτη
Οι μάνατζερ τελικά: εκεί που δεν το περιμένεις οι άνθρωποι αυτοί αποδεικνύονται μια κάποια λύση. Προσωπικά την καταβρίσκω. Ελπίζω να συνεχιστεί η απόπειρα. Λίγες ακόμη πληροφορίες για το εγχείρημα του Καλαϊτζή; Δυο λόγια παραπάνω για τους εκτιθέμενους; Θέλω κι άλλο.
με εκτίμηση,
Ναχισχάρι Μάνγκα
-Ιάπων σκιτσογράφος.

12/9/05 09:59

 
Blogger Νίκος Οπελάτης said...

Φίλτατε ιάπωνα, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Προς στιγμήν απλά σε παραπέμπω στην υπό κατασκευή σελίδα της Γαλέρας www.galera.gr, ενώ για περισσότερες πληροφορίες θα φροντίσω να ανεβάσω σύντομα σχετικό ποστ.

12/9/05 13:32

 
Blogger lydia_m said...

καταπληκτικά τα σκίτσα σας!
εύγε!

σσσ μήπως είσαστε και ελεύθερος;
... γιατί οι άντρες με χιούμορ δεν υπάρχουν πιά ...

8/11/05 07:43

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home