να σας το τυλίξω ή θα το δείτε εδώ;

Τρίτη, Νοεμβρίου 08, 2005

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: κάτι χρήσιμο!


Παρουσιάζουμε το νέο εικονοπλαστικό τηλεκοντρόλ, με κλασσικό ντιζάιν, οικονομικό και εύκολο στη χρήση, συμβατό με όλες τις οικιακές ηλεκτρονικές συσκευές. Χάρη στο μοναδικό του σχεδιασμό, μας χαρίζει αξέχαστες στιγμές στον ελύθερο μας χρόνο. Πολύτιμες ώρες διασκέδασης με τα πρόσωπα που αγαπάμε, ανάγνωση βιβλίων, κόμικς, λύση σταυρόλεξων,... Στα χέρια ενός έμπειρου χρήστη προκαλεί μέχρι και περιπάτους, επισκέψεις σε φίλους, ή ακόμα και αξέχαστους οικογενειακούς καβγάδες.
Παραγγείλτε το τώρα στο εικονικό μας σουπερμάρκετ, στη μοναδική τιμή μας ή απευθυνθείτε στον πλησιέστερό σας εξουσιοδοτημένο ντίλερ εικονοσκευασμάτων. Οι πρώτοι 7 θαμώνες, θα λάβουν εκτός από την συσκευή και ένα υπέροχο σετ από φουσκωτές μπαλίτσες περιτύλιγμα, κατάλληλο για τόσο συγκλονιστικές πολλαπλές μικροεκρήξεις που θα σας κάνουν να μας αγαπήσετε ακόμα περισσότερο.
Και μην ξεχνάτε: Το "αντιΛΕΚΟΝΤΡΟΛ" είναι μια προσφορά του εικονοπλαστείου, αποκλειστικά βίρτσουαλ. Δεν θα το βρείτε σε καταστήματα!
Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης, και συμβουλευτείτε τον ψυχοφαρμακοτρίφτη σας. Η χρήση του αντεδείκνυται σε άτομα με έλλειψη υγειούς κοινωνικού περιγύρου καθώς υπό συνθήκες είναι πιθανή, αντίθετα με τα συμβατικά τηλεκοντρόλ, η επιτάχυνση της εμφάνισης ψυχωτικών φαινομένων.
Αποφύγετε τις απομιμήσεις, τα αυθεντικά "αντιΛΕΚΟΝΤΡΟΛ" θα τα βρείτε μόνο στο εικονοπλαστείο μας!

3 Comments:

Blogger Gazmend Kapllani said...

¨:)))) Είμαι ο πρώτος υποψήφιος, έχω την εντύπωση πως ένα τέτοιο τηλεκοντρόλ θα με σώσει απο πολλά δεινά... Πολλούς χαιρετισμούς

11/11/05 15:50

 
Blogger ---. said...

Νικολή, μην απατάσαι, ακόμη κι αν το τηλεκοντρόλ είχε μόνο ένα τεράστιο off, όλοι θα πατούσαν το κουμπί της τηλεόρασης.

Πάραυτα, το κείμενό σου, πολύ καλό.
:)

12/11/05 20:11

 
Blogger eikonoplastis said...

Αγαπητέ Γκαζμέντ, το τμήμα αποστολών του εικονοπλαστείου έλαβε γνώση της παραγγελίας. Σε λίγες μέρες θα το έχετε στη διεύθυνσή σας, επί αντικαταβολή.
Φίλτατη Κωνσταντίνα, η κριτική σας έφτασε στην υπηρεσία σχεδιασμού προϊόντων, και θα μελετηθεί από τους αρμόδιους. Το φιλαυτικό μας ίδρυμα ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια. (θα σας αποσταλεί δωρεάν πρόσκληση για την τελετή παρασημοφόρησης του υπεύθυνου κειμενογράφου του διαφημιστικού).

14/11/05 11:09

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home